Kókuszolajos masszázs

nature_cookta_vco_k_kuszolajA kókuszolaj kiváló masszázsolajként működik a bőr számára is. Úgy viselkedik, mint egy hatékony hidratáló és ráadásul minden bőrtípus számára ajánlott. A kókuszolaj egy biztonságos megoldás a bőr szárazságának és hámlásának megelőzésére. Ezenfelül késlelteti a ráncok megjelenését és a bőr megereszkedését, melyek általában a kor velejárói. A kókuszolaj segít a különböző bőrproblémák kezelésében, beleértve a psoriasist, a dermatitist, az ekcémát és más bőrfertőzéseket is. Éppen ezért találjuk meg a kókuszolajat különböző testápoló termékekben, szappanokban, hidratálókban, krémekben stb. A kókuszolaj segít megakadályozni az idő előtti öregedést és a degeneratív betegségek kialakulását antioxidáns hatásának köszönhetően.

A masszázs 100%-os tisztaságú, vegyszermentes, hidegen sajtolt, szűz kókuszolajjal történik.

A kókuszolaj a napjainkban kapható leghatásosabb testápoló. A természetes olaj antioxidánsokban gazdag, telített zsírjai hatásosan hidratálják a bőrt és gátolják annak kiszáradását. Ez különösen a téli hónapokban okoz látványos változást. Az olaj a repedezett ajkak és a sarkak durva, száraz bőrének felpuhításában is jó szolgálatot tesz.

A kókuszolajat leginkább testápoló helyett érdemes használni. Természetes hatóanyagai révén nem tartalmaz semmilyen, a szervezetre ártalmas vegyi anyagot. Tökéletes a száraz bőr ápolására, várandós kismamák pocakjára, sőt babaápolásra is. Az illata finom, nem émelyítő, nem túl édes. Az afrikai nők hajápolásra is használják; úgy tartják, hogy a haj már tíz perc kókuszolajos pakolás után visszanyeri természetes fényességét és rugalmasságát. A kókuszolaj pozitív hatásaira sokan esküsznek azok közül, akik festik a hajukat, vagy nagyon szálkás hajszerkezettel rendelkeznek.

A kókuszolaj a napjainkban kapható leghatásosabb testápoló. A természetes olaj antioxidánsokban gazdag, telített zsírjai hatásosan hidratálják a bőrt és gátolják annak kiszáradását. Ez különösen a téli hónapokban okoz látványos változást.

Természetes hatóanyagai révén nem tartalmaz semmilyen, a szervezetre ártalmas vegyi anyagot.

Az illata finom, nem émelyítő, nem túl édes.

A masszázs 100%-os tisztaságú, vegyszermentes, hidegen sajtolt, szűz kókuszolajjal történik.

kokuszolaj